skillweek 2/2

De skillweek is voorbij. De motivatie tijdens deze week is een groot obstakel geweest. De aandacht erbij houden was vooral moeilijk omdat er niemand was waarvoor ik het deed behalve mezelf. De eerste paar dagen van de week ging goed en ik begon vol goede moed. Verder in de week werd het wel steeds minder en moest ik mezelf wel echt pushen.

Het resultaat van de motivatie schaarste is dan wel dat ik het flexboxen niet heb toegepast in echte code. Het boek heb ik wel uitgelezen. Het flexboxen moet ik dus in mijn vrije tijd nog afmaken.

De laatste 40 pagina’s van het boek ging vooral over het design op kleinere schermen of mobiele devices. Daar heb ik mij nog nooit in verdiept en ik vond het wel erg interessant om te lezen.

Deze week ben ik dus erg mezelf tegen gekomen en ben ik eindelijk getroffen door de corona motivatie depressie. Voor de volgende keer zal ik dagelijks to do lists maken tijdens de skillweek. Zo zal ik dan de taken fysiek kunnen afstrepen en meer voldoening uit de taken kunnen halen. Daardoor zou ik mezelf beter aan mijn doelen kunnen houden van de week. Het was een valkuil door het niet op te schrijven en dus te flexibel te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: